Design – oppskriften på suksess!

July 10, 2017
Grafisk design

Kan godt design påvirke hvordan forbrukerne oppfatter din bedrift? Mange bedrifter er uvitende om hvilken effekt design betyr for merkevarebygging og markedsføring.

 

Design er utvilsomt viktig for hvordan bedriften din blir oppfattet, og i hvilken grad bedriften fremstår som troverdig. Suksess i sosiale medier er mye enklere med en klar og tydelig profil, og ikke minst et visuelt motiv som fanger publikum. Derfor deler vi fem gode tips og designtrender for 2017, som du kan bruke for å skape en sterk bedriftsidentitet og få full effekt av din markedsføring.

 

1. Sterke farger 

Enkelt og rolig design med nøytrale farger har dominert lenge nok. Bruk av lyse og sterke farger vil skille bedriften din ut fra mengden og sikre blikkfang fra målgruppen. 

2. Gradienter

Gradienter er en av årets største trender og er noe som kan brukes overalt. Til og med store navn som Instagram, har tatt i bruk denne trenden.

3. Autentiske bilder

Til tross for tusenvis av bilder tilgjengelig på nett, ser vi nå en stor økning når det gjelder bruk av originale bilder. Bildene blir da tilpasset din bedrift slik at budskapet i markedsføringen blir enda tydeligere. 

4. Cinemagraphs 

Cinemagraphs er stillbilder med små elementer som er i bevegelse i bildet, nesten som en litt mer avansert GIF. Denne teknikken gir bildet mer liv og gjør innholdet mye mer interessant for målgruppen.

 

5. Animasjoner

Animasjoner i form av GIF, CSS og videoer har blitt brukt lenge og er en lett måte å gi ut tung informasjon på. Om det så er i en stor reklamefilm eller i en annonse på Facebook.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Thomas Strømme

Thomas Strømme er Grafisk Designer i M51.

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form