Summer Internship i M51: Er du den vi er på jakt etter?

March 8, 2019
Nyheter

(Link til søknad finner du nederst i teksten).

Vi søker nye Summer Interns til en innholdsrik og spennende arbeidshverdag i sommermånedene. Vi vil høre fra deg som ønsker å kombinere studier og jobb, eller som vil ha en kickstart på karrieren, og ønsker nye erfaringer og inntrykk i et travelt og utfordrende arbeidsmiljø på Aker Brygge.

Sommeren er en gylden anledning til å få relevant jobberfaring. Dersom du går rundt med en drøm om å jobbe innen grafisk design, video og foto, utvikling eller digital markedsføring, er tiden inne for å sende oss en søknad. Ikke bare får du muligheten til å være en del av et kreativt team, du vil også få muligheten til å sette ditt eget preg på arbeidshverdagen.

Grip muligheten

Asgeir Behrentz, Thomas Lie Strømme og Marthe Undrum har alle én ting til felles; de startet sin karriere i M51 som Summer Interns. I dag er de viktige ansatte med stort ansvar for ulike områder i M51. Sistnevnte husker godt følelsen av å bli kastet på dypt vann som fersk Summer Intern i fjor, og til tross for at hun i starten syntes det var litt skummelt, ser hun tilbake på tiden som en svært lærerik periode.

– Det var litt skummelt å komme inn som ny Summer Intern og få ansvar og frihet til å vise hva man er god for. Jeg var veldig nervøs, men det er viktig å være nysgjerrig og uredd, og det føler jeg arbeidsmiljøet i M51 tillot og tilrettela for. Et Summer Internship er jo nettopp en mulighet til å prøve og feile, forteller Marthe Undrum.

I dag jobber hun som prosjektleder i M51 og nå håper hun at de neste som får muligheten til et Summer Internship vil gjøre som henne og benytte anledningen til å vise seg frem.

– Grip muligheten og ikke vær redd for å komme opp med egne forslag og idéer. I M51 er det stor takhøyde, og er man usikker så er det jo bare å spørre, oppfordrer hun.

Godt arbeidsmiljø

En annen som benyttet sommerferien til å gjøre seg fortjent til fast stilling i M51 er Thomas Lie Strømme. Bergenseren kom flaksende over de syv fjell for å imponere i rollen som grafisk designer, og han viste umiddelbart kvaliteter som skulle vise seg å bli verdifulle. Selv husker han den første tiden i M51 som intens og utrolig lærerik.

– Som grafisk designer er det naturlig at det er mange meninger rundt arbeidet man leverer, og det kan være litt skummelt når man er ny i en jobb. Det er alltid knyttet litt usikkerhet til at andre skal bedømme arbeidet ditt, enten det er kunder eller ansatte i M51, men med god oppfølging internt har jeg levert løsninger for kunder på tvers av mange forskjellige bransjer, sier Thomas Lie Strømme.

25-åringen er klar på at M51 er en arbeidsplass som er flinke til å skape et godt miljø, også etter at arbeidsdagen er over.

– Vi gjør veldig mye morsomt sammen og har et veldig godt arbeidsmiljø, både i og etter arbeidstiden. Blant annet utfordrer vi hverandre til ulike aktiviteter, i alt fra skihopp i Holmenkollen, til mindre risikofylte øvelser som skiskyting, påpeker han.

Er du den rette?

Er du student eller har nylig fullført studiene og ønsker en utfordring i sommer, oppfordrer vi deg til å sende inn en søknad til oss i M51. I løpet av de kommende ukene vil vi fortløpende vurdere alle søknader og bli bedre kjent med de aktuelle kandidatene.

I M51 vil du få muligheten til å lære mer om digital markedsføring og få frihet til å produsere kreativt innhold internt og eksternt til kjente merkevarer. I tillegg vil du være en del av et godt arbeidsmiljø som legger stor vekt på å dele kunnskap og erfaringer. Kanskje blir du vår neste kollega!

Send inn din søknad og cv her.

Les også:

Klar for summer internship i M51

Asgeir Behrentz gikk fra internship til fast stilling hos M51.

Ny prosjektleder klar for M51

Thomas Lie Strømme går til M51

Trigges av tøffe utfordringer

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Martin Vik

Martin Vik er Head of Content i M51.

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form