Facebook lanserer ny video-løsning

May 2, 2017
Sosiale medier

Nye tester viser at brukerne er mer mottagelige for vertikale videoer med lyd på mobil. Dermed tar Facebook grep, men foreløpig må verden vente på endringene.

Kvadratiske videoer i nyhetsfeeden til Facebook uten lyd kan snart være historie, skal vi tro de siste nyhetene fra Dublin. Etter flere tester og undersøkelser i fjor oppdaget Facebook at brukerne setter større pris på vertikale videoer med lyd.

Testerne brukte samme videolengde, målretting, budsjett og bud og er gjennomført i Nord-Amerika, Latin-Amerika og Europa. Hele syv av ti tester viser at vertikale videoannonser har en positiv effekt for merkevaren. Som et resultat av testen har Facebook lagt til nye videoformat for tjenestene Facebook og Instagram.

Dermed kan det være slutt på at du må trykke på en video for å høre lyd, med den nye funksjonen kommer lyden automatisk i nyhetsfeeden når en video starter. Til tross for nyheten fra Facebook, er det imidlertid fortsatt knyttet usikkerhet til når endringen vil skje i Norge og resten av verden.

Kilde: https://www.facebook.com/business/news/upgrading-facebook-video-for-people-and-advertisers

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Martin Vik

Martin Vik er Head of Content i M51.

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form