Gratis workshop - hva venter du på?

May 15, 2017
Sosiale medier

M51 har noen av Norges skarpeste digitale rådgivere. Nå kan du lære mer om hvordan vi skaper resultater for din bedrift og hva som skal til for å lykkes innen digital markedsføring.

Frem mot sommerferien ønsker vi å invitere bedrifter til oss i våre lokaler på Aker Brygge. Målet er å styrke din forståelse og kunnskap innen digital markedsføring. Vi setter av en time og alle våre presentasjoner er tilpasset bedriftens ønsker og behov. Hold på hattene, vi garanterer en smitteeffekt og digital moro!  

Hvorfor møte oss?

M51 er et digitalt mediebyrå som tilbyr komplekse og avanserte løsninger, så vel som enkle og effektive tjenester. Derfor skal vår kunnskap skille seg ut i markedet. Vi er alltid oppdatert med siste nytt, trender og konsepter som skaper lønnsomhet. Lær mer om hvilken posisjon din bedrift har i Facebook, Google og andre relevante kanaler.   

Hva får din bedrift?   

M51 bruker ulike tekniske verktøy og måleinstrumenter for å samle inn data og kunnskap om din bedrift. Kontakt oss for en gratis workshop og få tilgang til verdifull data – helt kostnadsfritt! Vi har informasjon om din målgruppe og kjenner brukeratferden bedre enn noen andre. Lær mer om hvordan vi skaper interesse og konverteringer.

Hvorfor velge M51?

M51 har ingen binding på avtaler og tjenester – i motsetning til mange andre mediebyråer. Vi mener digital markedsføring er et tillitsforhold mellom leverandør og oppdragsgiver, og vi ønsker å bli vurdert på resultater vi oppnår for våre kunder. Lær mer om vårt konsept og hvorfor vi er det tryggeste valget innen digital markedsføring.

Legg igjen ditt telefonnummer under, så kontakter vi deg for å finne et møtetidspunkt som passer :-)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form