Thomas Lie Strømme går til M51

August 31, 2017
Nyheter

Med ny grafisk designer på plass i Oslo-lokalene, ønsker M51 å befeste sin posisjon i markedet.

Skrevet av: Martin Vik

M51 seiler i medvind og fortsetter fremgangen etter oppstarten tidligere i år. Digitalbyrået som fikk mye oppmerksomhet for å droppe binding på digitale tjenester, har blant andre ELLE på kundelisten. Med Thomas Lie Strømme på plass, er daglig leder i M51, Daniel Ervig, sikker på at den gode utviklingen til selskapet vil fortsette.

Et sikkert kort

M51-gründeren ble tipset om Lie Strømme gjennom en felles bekjent og inviterte bergenseren til Oslo for en samtale. Etter en dag i Tigerstaden ble det straks klart at han var riktig mann for stillingen. Ervig er full av lovord om den nye grafiske designeren;

– Thomas passer perfekt inn hos oss, han er svært dedikert, har bred kompetanse og sklir rett inn i gruppa. Vi er veldige glade for å ha ham med på laget, sier Ervig.

For å skille seg ut i et tøft konkurransemarkedet er det ikke nok å forkaste binding på avtaler, Ervig forteller at M51 skal være mer enn et tradisjonelt digital mediebyrå.

– Kompetanse og kunnskap er en suksessformel som aldri går av moten. For å forsikre oss om at Thomas var riktig mann ga vi ham en tøff utfordring, på grensen til det umulige.
– Noen timer senere hadde vi ikke annet valg enn å tilby ham en fast stilling, heldigvis falt valget på M51, sier en fornøyd Ervig.

Allerede på plass  

Med en fast stilling i bagasjen pakket Thomas Lie Strømme kofferten og reiste over de syv fjell for å legge ut på nye eventyr. Selv beskriver bergenseren sin nye arbeidshverdag som en unik mulighet.

– Som grafisk designer setter jeg stor pris på kreativ frihet og tillit. Til forskjell fra andre byråer er det jeg som har dialog med kundene når de ønsker mine tjenester innen grafisk design. God kommunikasjon, uten en tredjepart, er etter mitt skjønn helt essensielt for å levere gode resultater, forklarer Lie Strømme om hvorfor han valgte M51.

Med en major i grafisk design fra Australia, og med en rekke ulike oppdrag på sin CV de siste fem årene, var tiden inne for å flytte hjem.  

– Jeg vurderte lenge å bli boende i Australia og utforske mulighetene etter studiene, men jeg ønsket meg hjem. Da jobbmuligheten i M51 dukket opp var imidlertid valget veldig enkelt, avslutter han.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Martin Vik

Martin Vik er Head of Content i M51.

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form