– Trigges av tøffe utfordringer

September 19, 2018
Nyheter

Martine Torland bytter ut jagerfly og stuper inn i stillingen som Performance Marketing Specialist i M51, og den ambisiøse 24-åringen stiller skyhøye krav til seg selv.

Skrevet av: Martin Vik

– Jeg er takknemlig for denne muligheten og ser frem til å bli en del av M51-teamet. Jeg er supermotivert for å lære mer om digital markedsføring og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier Martine.

Etter en litt roligere sommer har intensiteten blitt langt mer hektisk i kontorlokalene til M51, uten at nyervervelsen lar seg stresse av høyt tempo og korte tidsfrister. Martine trives nemlig best under press og derfor var hun glad når tilbudet om stillingen dukket opp.

Ingen snarvei

Etter to år i Luftforsvaret som Mission Support Befal, med ansvar for blant annet flytrafikk, gikk ferden videre til Trondheim og NTNU. Etter endt bachelor i økonomi og ledelse, falt valget på en tilværelse i hovedstaden og nye oppgaver i M51.

– Jeg har nok en evne til å søke utfordringer og trigges av oppgaver som er krevende og tøffe. Når det er sagt vil jeg ikke si at mine veivalg nødvendigvis er så tøffe, men jeg har tilegnet meg noen egenskaper og ferdigheter som jeg tror vil være verdifulle, forklarer hun.

For selv om karrierevalgene kanskje ikke umiddelbart forbindes med digital markedsføring, er 24-åringen klar på at hun har flere ess i ermet. Og prøveperioden i M51 har på ingen måte vært skremmende.    

–  Mine fremste styrker er struktur og et genuint ønske om å utvikle meg og tilegne meg nye kunnskaper, det får jeg i M51. Jeg er godt kjent med programmer og plattformer som Google AdWords, Photoshop, InDesign, Premiere, og Illustrator, og det har jeg fått god bruk for i min tid i M51 så langt, smiler hun.

Vinn-vinn-løsning

I utgangspunktet var det tiltenkt at Martine skulle være i M51 ut august, men det var i teorien aldri aktuelt å gi slipp på henne etter prøvetiden. Det sørget hun selv for gjennom å vise til solide resultater for kunder og ikke minst evnen til å komme opp med kreative løsninger.     

– Jeg opplever at M51 har gitt meg nødvendig ansvar og frihet til å sette mitt preg på arbeidshverdagen. De oppgavene jeg har fått tildelt har vært morsomme og ikke minst utfordrende, det er motiverende å være en bidragsyter.  

– Allikevel er man jo aldri helt sikker på hvordan andre bedømmer arbeidsinnsats og i hvilken grad man er en ressurs. Den største kritikeren er imidlertid meg selv, derfor ble jeg veldig, veldig glad når denne muligheten ble gitt meg, avslutter Martine.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Martin Vik

Martin Vik er Head of Content i M51.

Relaterte poster

Hold deg oppdatert

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form